Westerhoff mondhygiëne praktijk

Mondhygiënepraktijk Westerhoff Groningen

Afspraak maken
Binnen 48 uur reactie
Schrijf je hier in
Binnen 48 uur reactie
PARTNERS


 
REVIEWS
quote              

“ In deze praktijk voel ik mij zeer op mijn gemak. Er wordt naar de patiënt gekeken en niet alleen naar de mond. Mijn wensen zijn belangrijk en daar wordt naar geluisterd.”

Marion (52 jaar)

Bekijk hier de reviews van klanten en laat ook uw reactie achter


 

Locatie
Verlengde Hereweg 140
9722 AK Groningen
Telefoon
tel:    050-5291935
mob: 06-23225036
Mail
info@mondhygienepraktijkwesterhoff.nl
Facebook 

 

 
Je tand als diamant

Mail

info@mondhygienepraktijkwesterhoff.nl

 

Deze zomer zal de praktijk uitbreiden met een extra behandelkamer, daarom nemen wij graag nieuwe patiënten aan.

 

 

 

 

Team Westerhoff

Mondhygiëne praktijk Westerhoff Groningen

Mondhygiëne, mobiele mondzorg, kindertandverzorging en geriatrische mondzorg.

Zoekt u een vakbekwame mondhygiënist? Bij Mondhygiëne praktijk Westerhoff in Groningen kunt u met een gerust hart in de stoel zakken!

In onze praktijk te Groningen vindt u de vakkundige mondhygiënist die u kan helpen met uiteenlopende behandelingen. Met een team van professionals die u op vriendelijke en heldere wijze begeleiden kunnen ook mensen die kampen met angst bij ons terecht. Door duidelijk te communiceren welke stappen we nemen en u voortdurend uit te leggen wat we doen, kunnen wij praktisch iedereen op hun gemak stellen. Wilt u meer weten over Mondhygiëne praktijk Westerhoff? Neemt u dan vrijblijvend contact op. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken.

Waarom naar de mondhygiënist?

Voor gezond, schoon en stralend gebit en gezond tandvlees. Door goed te poetsen en tussen de tanden en kiezen te reinigen heeft u zelf veel invloed op uw mondverzorging. De mondhygiënist kan een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van uw gebit, tandvlees en mondhygiëne.
Soms kan een andere aandoening in uw lichaam de kwaliteit van uw gebit en tandvlees beïnvloeden, of andersom. Bijvoorbeeld als u diabetespatiënt bent, of aan een hart- of vaatziekte lijdt. Ook als u zwanger bent, wordt aangeraden een mondhygiënist te bezoeken en de mondverzorging in de gaten te houden.

Op uw gebit kan tandsteen of aanslag ontstaan. Ook kunt u last krijgen van gevoelige tandhalzen, teruggetrokken tandvlees of bloedend tandvlees. Het is daarom verstandig om al op jonge leeftijd en regelmatig een mondhygiënist te bezoeken. Ook als u gaatjes of een slechte adem heeft, kan de mondhygiënist u een helpende hand bieden. Deze problemen betekenen niet altijd dat u geen goed gebit heeft, maar het is wel belangrijk dat de mondhygiënist ze behandeld om grotere problemen te voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

team

Ik heb last van ......

Regelmatig komen er bij de mondhygiënist in Groningen mensen langs met complicaties aan hun gebit. Voorbeelden hiervan zijn:

Deze punten kunnen een teken zijn van een slechte mondhygiëne. Het is belangrijk om minimaal eenmaal per jaar een bezoekje aan Mondhygiëne praktijk Westerhoff in Groningen te brengen. Hoe sneller het probleem wordt aangepakt, hoe beter het immers valt te behandelen. Maar voorkomen is natuurlijk nog altijd beter dan genezen!

Wanneer u last heeft van deze klachten dan kunt u een afspraak maken.

Voorkant Westerhoff  Bord Westerhofffoto
 

 

Annuleren van afspraken
Afspraken kunnen worden gewijzigd of geannuleerd.
Het liefst via het e-mailadres.

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht!
 

  Ivoren kruis     Icons    NVM Mondhygiënisten                       

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag & Zondag:
8:30-17:00
8:30-14:00 / 18:30-21:30
8:30-17:00
8:30-17:00
8:00-15:00
Gesloten

Privacyverklaring

CONTACT