CONTACT

Contacteer uw mondhygiënist in Groningen


Wilt u een keer kennismaken met de mondhygiënist van Mondhygiëne praktijk Westerhoff in Groningen? Heeft u vragen over onze diensten? Kunnen we u ergens mee helpen? Wilt u ergens advies over? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We zijn op werkdagen bereikbaar op het telefoonnummer dat hieronder staat aangegeven. U kunt ook een bericht achterlaten door nevenstaand veld in te vullen. Dan krijgt u zo spoedig mogelijk antwoord van ons. Wilt u ons liever persoonlijk ontmoeten? Dat kan ook. Onderaan de pagina vindt u onze adresgegevens. Hiernaast vindt u een kaartje. We zien u graag tegemoet!

P1060317_srcset-large

De praktijk van de mondhygiënist in Groningen


Openingstijden

Maandag: 8:30-17:00
Dinsdag: 8:30-14:00 18:30-21:30
Woensdag: 8:30-17:00
Donderdag: 8:30-17:00
Vrijdag: 8:30-13:00
Zaterdag & Zondag: gesloten

Contactinformatie

Mondhygiëne praktijk
Verlengde Hereweg 140
9722 AK Groningen
Tel.: 050-5291935
Mob.: 06-23225036
E-mail.: info@mondhygienepraktijkwesterhoff.nl

Medewerkers Mondhygiëne praktijk Westerhoff


Mondhygiënist Saskia Westerhoff


Ik ben Saskia Westerhoff, getrouwd en 3 kinderen. Mijn carrière begon in 1981 als medisch analist in een ziekenhuis in Zwolle. Nadat ik 3 kinderen op de wereld heb gezet, ben ik 3 jaar werkzaam geweest als tandartsassistente in een tandartspraktijk. In 1995 ben ik gestart met de opleiding tot mondhygiënist te Groningen. Met als gevolg dat ik mijn praktijk in 1998 ben gestart, eerst te Haren en sinds 2001 aan de Verlengde Hereweg te Groningen. Tevens heb ik t/m 2003 nog bij verschillende tandartsen gewerkt.

In 2000 heb ik de opleiding tot kindertandverzorgende in Nijmegen met goed gevolg afgerond. Vanaf 2010 ben ik me aan het verdiepen in de ouderenzorg. Ik kom ook voor mondhygiënische hulp aan huis of in het verzorgingshuis met mijn mobiele mondzorg.

Ik vind het erg belangrijk dat u als cliënt zich op uw gemak voelt in mijn praktijk.

Tevens dien ik als stageplaats voor de opleiding voor mondhygiënist, bij de Hanzehogeschool te Groningen.

saskia_srcset-large

Mondhygiënist Linet Weening


Ik ben Linet Weening, 31 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. In 2004 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist en ben ik gaan werken in een algemene tandartsenpraktijk.

Al vrij snel merkte ik dat ik graag wilde doorstuderen en ben ik begonnen aan een deeltijd masteropleiding, Verplegingswetenschap, die ik in 2009 heb afgerond. Tussendoor ben ik een jaar in Ghana geweest, waar mijn man en ik vrijwilligerswerk hebben gedaan voor een lokale stichting. Na het afronden van mijn master ben ik, naast het werken als mondhygiënist, bij de Hanzehogeschool gaan werken als docent bij de opleiding voor mondhygiënisten. Het werken in de praktijk vind ik erg leuk en geeft mij voldoening, naast alle andere dingen die ik doe. Ik ben blij dat ik wat kan betekenen voor Saskia en de cliënten van mondhygiëne praktijk Groningen.

linet_srcset-large

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail